30 juni – 2 juli

Välkommen till Edsvik Akvarellmässa 2017 på Edsvik Konsthall!

Vill du ställa ut på mässan?

Ansökan (PDF) Ladda ner här!

Vid frågor maila: am@edsvik.com

Edsvik Konsthall i samarbete med tidningen Akvarellen och det Nordiska Akvarellsällskapet NAS presenterar: Edsvik Akvarellmässa 30 juni – 2 Juli 2017

Tack till vår samarbetspartner:

 

 

 

 

 

 

Länk till Colart. Nyhetsbrev inför Akvarellmässan

 

Edsvik Konsthall är belägen på en höjd med utblick över Edsvikens vatten i Sollentuna. Konsthallen består av två byggnader som utgör en utställningsyta på över 1400 kvm.

Edsvik Konsthall har framgångsrikt visat uppmärksammade utställningar med klassiska tekniker så som måleri och skulptur sedan 2005, ett flertal av dessa utställningar har varit just akvarell med ledande akvarellister i Sverige.

Välkommen till Edsvik Akvarellmässa 2017. Den 30 juni – 2 juli öppnar vi på Edsvik Konsthall upp portarna och presenterar för första gången Edsvik Akvarellmässa. En unik chans att visa din konst i etablerad utställningsmiljö för dig som är enskild konstnär, grupp eller gallerist. Under Edsvik Akvarellmässa kommer du som utställare ha möjlighet att under tre dagar ställa ut i någon av våra 29 montrar. Alla tekniker inom akvarell är välkomna. En unik chans att visa din konst i etablerad utställningsmiljö. Ansök redan idag!

 


(Exempel på lokalerna från tidigare mässa)

 

 

Montrar Akvarellmässa – Edsvik Konsthall Väst