15 juli – 13 augusti 2017

Edsvik Konsthall presenterar utställningen China Today.

CHINA TODAY
15 juli – 13 augusti 2017
Edsvik Konsthall VÄST

Att skapa sig en entydig bild av ett av världens mest folkrika länder som Kina, är nog inte ens möjligt. Det ständigt aktuella och så mångfasetterade landet bjuder oupphörligen på kontraster rörande allt från natur och klimat till ekonomi och kultur.

Utställningen China Today tar fasta på denna dynamik mellan de två städerna Shanghai och Guiyang . Genom måleriet visualiserar utställningens 16 st konstnärer fram en bred gemensam bild. En bild av ett oavbrutet skiftande samhälle.

 

Bild: Chen Qiang

 

 

Deltagande konstnärer:

Shanghai

Chen Qiang
Huang Yuanqing
Pan Wei
Qu Fengguo
Xue Song

 

Guiyang

Chen Hongqi
Chen Wei
Guo Daping
Huang Guanghui
Liu Li
Ma Jun
Peng Tianlang
Xie Kai
Zeng Xisheng
Zheng Bo
Zhu Shiwei

Comments are closed.