NYHET

Öka din Mentala Hälsa

Välkommen till en läkande kurs för både kropp och själ.

Genom att kombinera olika österländska metoder med ett västerländskt synsätt får du på denna kurs en unik möjlighet att utveckla viktiga delar för ditt mentala välbefinnande.

Kursen är upplevelsebaserad och metoderna består av enkla, mjuka kroppsövningar som utförs under både mental och fysisk avslappning. Inga förkunskaper krävs för att delta, övningarna är anpassade för att kunna utföras av alla.

Vi tränar och går igenom grunderna i:

Qigong – långsamma kinesiska kroppsrörelser

Yoga – mindful liggande eller sittande

Meditation – stillhetsträning

Kroppsscanning – mental avspänning och fysisk avslappning

Kursen förenar forskningsbaserad kunskap med mångtusenåriga metoder. Den vänder sig till dig som vill få mer kraft, tilltro och glädje i vardagen. Metoderna bidrar till ökad närvaro i nuet därmed ges stora möjligheter till ökat lugn och ro och tillfredsställelse i livet.

Kursen sker i en av Edsviks rofyllda lokaler och när vädret tillåter utomhus i den vackra omgivningen.

Kursledare är Ylva Ramsell som har 20 års erfarenhet som nationell och internationell utbildare i mental hälsa och personlig rådgivning. Ylva är lic. lärare i Mindfulness och utbildad i hälsovetenskap, beteendevetenskap, kinesisk traditionell medicin (TKM), västerländsk mental träning samt i Ayurveda – Indisk livslära (genomförd i bl.a. Kerala i Indien).
Kursen varar från vecka 36 – 46 och sker under fredagar kl 11 – 12.15, längd 75 minuter.
med 10 tillfällen. Kostnad 1200 kr.

Platserna till kursen är begränsade föranmälan sker via mail till ylva.ramsell@gmail.com.

Comments are closed.