HELA DU  LEVANDE I LIVET

Nytt för i år !

HELA DU  LEVANDE I LIVET
välkommen till en läkande kurs för både kropp och själ!

 Genom mentala metoder, övningar, kroppskännedom och reflektion blir du mer medveten om vad du behöver och får möjlighet att göra dig fri från negativa präglingar och leva ett friare liv.

Metoderna som har sin grund i hatha och yinyoga, meditation och qigong innehåller enkla djupgående rörelser som frigör spänningarbåde mentala och fysiska, skapar lugn och möjlighet att stanna upp och uppleva mer närvaro i livet. När vi tränar medveten närvaro regelbundet kan vi lättare möta motstånd och påfrestningar i vår vardag och känna mer harmoni, glädje och tillförsikt.

Kursen förenar forskningsbaserad kunskap med mångtusenåriga metoder genom att kombinera olika österländska metoder med ett västerländskt synsätt och vetenskapliga metoder.
Vi tränar inte mentala metoder för att bli bättre på metoderna utan för att bli bättre på livet.

Kursen sker i en av Edsviks rofyllda lokaler och när vädret tillåter utomhus i den vackra omgivningen.

Kursledare är Ylva Ramsell som har 20 års erfarenhet som nationell och internationell utbildare i mental hälsa och personlig utveckling. Ylva är lic. lärare i Mindfulness och utbildad i hälsovetenskap, beteendevetenskap, kinesisk traditionell medicin (TKM), västerländsk mental träning samt i Ayurveda – Indisk livslära delvis genomförd i Indien.

Kursen varar från vecka 40 – 48 och sker under fredagar och vissa måndagar kl 11.40 – 13.00 längd 80 minuter med 8 tillfällen kostnad 1200 kr.

Platserna till kursen är begränsade föranmälan sker via mail till ylva.ramsell@gmail.com

Inbetalning av kursavgift garanterar plats och sker via Bg eller Swish enligt uppgifter vid kursanmälan.

 

< Tillbaka