L.A

LÖRDAGSAKADEMIN

Lördagar   kl: 10:30 – 15:00

 

Lördagsakademin passar utmärkt för dig som jobbar i veckorna eller av andra skäl har svårt att komma iväg på vardagarna och måla. Vi anpassar nivån till deltagarna och såväl nybörjare som mer erfarna målare är välkomna.

Liksom på våra övriga kurser målar vi tillsammans i en gemensam ateljémiljö. Undervisningen följer ett schema med lärarledda lektioner och  i övrigt målar du med den teknik du föredrar. Lärarna finns tillgängliga för individuell handledning under lektionstid.

Vi har även regelbundna genomgångar då vi gemensamt talar om varandras målningar. Genomgångarna är mycket uppskattade då man får en djupare insyn i olika tillvägagångssätt och arbetsmetoder

Som en bonus kan vi nämna att vernissagerna på Edsvik Konsthall oftast äger rum just på lördagarna. Kursdeltagarna har då möjlighet att delta i festligheterna kring dessa och möta konstnärerna på plats. I kursen ingår gratis entré vid undervisningstillfället till våra aktuella utställningar, både på Konsthall Öst och Väst!

 

Schema för Lördagsakademin, klicka här:   kommer inom kort 

 

  • 1 dag/ vecka: 3 700 sek.
  • Kursen omfattar 12 ggr per termin.

Missar du ett lektionstillfälle finns det möjlighet att ta igen tiden en annan dag på motsvarande kurs under den aktuella terminen.          

             

Hör gärna av dig om du har några övriga frågor!

 

  • ANMÄLAN: petra@edsvik.com

 

Har du svårt med tiderna kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig!                                

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Ansvarig lärare: Carina Wall:  08 – 92 05 00/ carina@edsvik.com