T. Nanne. S.

Tomas Nanne Sandberg edsvik konsthall

Edsvik Konsthall presenterar en utställning med konstnären Tomas Nanne – Sandberg. Hans verk kan ses mellan 12 mars – 10 april på den västra konsthallsflygeln. Vernissage lördag den 12 mars, invigning kl 14.00. 

Min bildvärld är ett collage där fantasi och minnesbilder blandas. Där finns platser jag besökt och människor jag träffat eller sett skynda förbi i periferin. Jag sammanlänkar alla fragment och flyttar in dem i min värld – där stannar tiden.
I mina målningar vill jag skildra rum i olika dimensioner. Omedvetna om varandra förenas de i bilden. Konventionella symboler blandas med fritt tolkningsbara bildtecken. Fantasi och lekfullhet är viktiga komponenter inrymda under ett tak av allvar.
Min inspiration kommer från händelser och platser i min närhet och skapar idéer som formar en värld där jag trivs.